Letselschade test

Vrijblijvende letselschade test

Vul de onderstaande letselschade test in en ontdek meteen uw recht op schadevergoeding. Indien u uw gegevens achterlaat nemen wij z.s.m. contact met u op om een en ander te bespreken.

Wat is de categorie van uw ongeval?

Hoe lang geleden heeft het ongeval plaatsgevonden?

Wat zijn of waren uw klachten?

Bent u na het ongeval arbeidsongeschikt geweest?

Heeft u gegevens van degene die de schade veroorzaakte? (kenteken, naam, adres etc.)

Heeft u een voorschot ontvangen?

Heeft u een belangenbehartiger (of gehad)?

Vrijblijvende advies opvragen

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.