Letselschade door verkeersongeval Utrecht

Letselschade door verkeersongeval Utrecht

Of u nu voetganger, fietser, of bestuurder van een motorvoertuig bent, alle deelnemers van het verkeer kunnen betrokken raken bij een verkeersongeval. Letselschade door verkeersongeval is een vervelende en ingrijpende gebeurtenis. Als het ongeval is veroorzaakt door de schuld van een ander, kan Schadebureau Maximus de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk stellen en schadevergoeding vorderen.

Letselschade door verkeersongeval Utrecht

Het komt wel eens voor dat er direct na het ongeval veel onkosten zijn voor verschillende zaken zoals de schade aan uw voertuig of kleding, reiskosten, medische kosten of kosten voor het inschakelen van huishoudelijke hulp. Ook andere schadeposten direct na het ongeval of in de verdere toekomst kunnen een rol spelen. Soms ontstaan problemen op het werk.

Maximus Letselschade inventariseert samen met u de letselschade door verkeersongeval en de verdere problemen en probeert daarvoor oplossingen te vinden. Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.