Letselschade Utrecht

Letselschade Utrecht

Letselschade omvat alle kosten en schade die u ondervindt als gevolg van een ongeval. Wanneer u niet zelf of deels aansprakelijk bent voor dit ongeval heeft u volgens de Nederlandse wet recht op schadevergoeding. De schadevergoeding wordt uitgekeerd door de verzekeraar van de aansprakelijke of in sommige gevallen door de aansprakelijke zelf. Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in Letselschade Utrecht en ondersteunt u in het gehele proces.

Letselschade Utrecht

Wat veel mensen niet beseffen is dat er al snel sprake kan zijn van letselschade. Iemand die bijvoorbeeld aangereden wordt door iemand op een brommer kan letselschade oplopen: Een doktersbezoek, inkomsten die u mis vanwege een vrije dag/ziekte, schade aan uw kleren of andere eigendommen. De gevolgen van schade kunnen soms behoorlijk oplopen. Een bedrijfsongeval, verkeersongeval, schade door dieren, sport of een medische fout. Letselschade komt voor in diverse vormen. Schadebureau Maximus is met name gespecialiseerd in letselschade Utrecht. De regio Utrecht is het kerngebied waar wij actief in zijn maar onze diensten zijn ook voor de overige regio's in Nederland. Heeft u een vraag over letselschade of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met Schadebureau Maximus. In een geheel vrijblijvend gesprek kunnen we samen met u de stand van zaken inventariseren en de juiste aanpak bepalen.

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.