Letselschade door bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Dit is letselschade dat ontstaat door een ongeval bij het uitvoeren van uw werkzaamheden, bijvoorbeeld door onveilige arbeidsomstandigheden. Er wordt ook wel gesproken van een bedrijfsongeval of een arbeidsongeval.

Er moet uitgezocht worden of de werkgever aansprakelijk is. Voldeden de arbeidsomstandigheden en de gebruikte apparaten aan de voorgeschreven veiligheidseisen? Waren de instructies voor het uitvoeren van het werk duidelijk? Heeft uw werkgever alles gedaan om het ongeval te voorkomen? Is het voorval gemeld bij de Arbeidsinspectie?

Het komt wel eens voor dat er direct na het ongeval veel onkosten zijn zoals de schade aan uw voertuig of kleding, reiskosten, medische kosten of kosten voor het inschakelen van huishoudelijke hulp. Ook andere schadeposten direct na het ongeval of in de verdere toekomst kunnen een rol spelen. Soms ontstaan problemen op het werk.

Wanneer Maximus Letselschade vaststelt dat er aansprakelijkheid is, kan uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Uiteraard gebeurt dat in goed overleg met u. De meeste werkgevers zijn voor schade door een bedrijfsongeval verzekerd.

Wanneer Maximus Letselschade vaststelt dat er aansprakelijkheid is, kan uw werkgever aansprakelijk worden gesteld.

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.