Werken bij Maximus

Vacatures

Schadebureau Maximus is een kantoor dat uitsluitend voor slachtoffers werkt en waar de klanten centraal staan. Wij zijn met een aantal gespecialiseerde letselschadeadvocaten en letselschadejuristen een kantoor waar klanten zich op hun gemak voelen en gesteund weten door onze kennis en kunde. Wij zijn toegankelijk, informeel en werken samen in een plezierige en persoonlijke sfeer.

Ben jij de energieke, ambitieuze en ervaren letselschadejurist die ons team kan versterken? Vul de onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u een open sollicitatie indienen voor een ander relevante functie, geef in beide gevallen de gewenste functie aan in het opmerking veld.


U kunt ten alle tijden een open sollicitatie indienen

Waarom Maximus Letselschade B.V. ?

Wij hebben de juiste contacten en specialisten om u van het juiste advies te voorzien. Slachtoffers hebben juist na een ongeval rust nodig om weer te kunnen herstellen. De soms veelomvattende correspondentie met verzekeraars of anderen over aansprakelijkheid en het verhalen van de schade is dan niet een onderwerp waar slachtoffers blij van worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, Schadebureau Maximus is uw partner in dit stuk en zal u blijven ondersteunen.

Expertise

Schadebureau Maximus is gespecialiseerd in de regeling van schades ontstaan door sport, werk, een medische fout en letsel- en overlijdensschaden.

Vakkundig

Wij behartigen de belangen van slachtoffers en naasten wanneer er sprake is van letselschade of overlijden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Persoonlijk

Bent u niet in staat zichzelf te verplaatsen? Of vindt u het juist prettiger om in uw eigen vertrouwde omgeving af te spreken? Geen probleem, wij komen naar u toe!

Snelle afhandeling

Wij onderhouden de contacten voor u en houden u op de hoogte van de voortgang. Uw schadeafhandeling doen wij in een zo kort mogelijke tijd.

Bel mij terug
Bel mij terug

Heeft u een vraag voor of interesse in onze schade diensten? We bellen u graag terug voor een vrijblijvend persoonlijk advies.